Liefhebben – Het Boek

Liefhebben – Het boek

Klik hier om te bestellen.

liefhebben_cover

Liefhebben is een openhartig en hoopvol boek over wat liefhebben écht is. Theatermaker Laura van Dolron zoekt als een archivaris van de liefde in haar hoofd, in haar hart en in de wereldgeschiedenis naar mensen die daden stelden en die ons kunnen leren wat liefhebben is. Liefhebben is meer dan romantiek. In het boek staan heldendaden maar ook kleine gebaren of ontroerende vergissingen: gefeliciteerd in plaats van gecondoleerd zeggen en daar samen om lachen.

Liefhebben is een troostrijk en warm boek. Geluk en verdriet spreken elkaar niet tegen, maar maken elkaar juist mogelijk. En het blijkt dat liefde even sterk is als de dood.

Liefhebben is het eerste boek van Laura van Dolron die al jaren met veel succes theater maakt op het snijvlak van cabaret en filosofie, waaronder Sartre zegt sorry, Wat nodig is en Iemand moet het doen. Na de veelgeprezen voorstelling Liefhebben gaat ‘de liefde van Laura’ ook in boekvorm de wereld in.

De pers over Laura van Dolron: “Van Dolron heeft iets van een vrouwelijke Woody Allen en ze verdient een even groot publiek als de meester zelf.”

Lees hier een boekrecensie.

Nieuwsbrief