Voorstellingen

Self-fulfilling Prophets

theatrale blind date

Self-fulfilling Prophets

In Self-fulfilling prohets brengt Laura een ode aan de toneelspeler, die meestal in dienst staat van het concept van de regisseur. Nu draait Laura de rollen om en zet drie acteurs en wat zij te zeggen hebben in het zonnetje.

Laura benadert drie professionele acteurs met de vraag ‘Wat kunnen wij zeggen op een podium om de wereld te verbeteren?’ De antwoorden die ze krijgt werkt ze in korte tijd om tot drie theaterteksten, samen één toneelstuk. Pas op deze avond krijgen de drie spelers ‘hun’ tekst te zien. Onder live regie van Laura beleven ze samen met het publiek try-out, première en laatste voorstelling in één. Vanuit de vaste overtuiging dat je met taal de wereld mooier kan maken en dat dromen dichterbij komen door ze uit te spreken.

Met Self-fulfilling prophets – een theatrale blind date – heeft Laura een nieuwe manier gevonden om de theaterzaal te vullen met een spannende mix van engagement, kwetsbaarheid en humor. De voorstelling speelt speciaal in het kader van Laura’s 15 jarige jubileum.

De acteurs zijn inmiddels bekend:
Greg Nottrot, Bart Slegers, Lotte Heijtenis donderdag 23 november, Theater Kikker, Utrecht
Romana Vrede en Raoul Heertje, woensdag 20 december, Frascati, Amsterdam
Theo Maassen en Steve Aernouts, donderdag 18 januari, Theater Rotterdam

Nieuwsbrief