Voorstellingen

Het Voordeel van de Twijfel

Het voordeel van de twijfel bewijst dat “Philosophy” hartverscheurend grappig kan zijn… en dat “Stand-up” door merg en been kan gaan… van Dolron stelt grote levens vragen… zonder het publiek daarbij ooit uit het oog te verliezen, maar ook zonder zichzelf ooit te sparen… zoals u van haar gewend bent!!!

Met trots presenteert Frascati de nieuwe voorstelling of “voorstel voor een betere wereld” van Laura van Dolron: Het voordeel van de twijfel. Over twee jongens die naar zichzelf en/of een betere wereld zoeken, die twee jongens zijn Steve Aernouts en Dion Vincken: de ‘mannelijke muzen’ van Van Dolron.

Dion en Steve willen de waarheid spreken. Maar niet als dat iedereen verdrietig maakt. Ze willen iedereen blij maken. Maar niet als dat betekent dat ze moeten liegen. Want dat willen ze niet… denken ze. Ze willen niet alleen maar denken.

Van Dolron begint onder de naam “Goed gezelschap van Laura” met een reeks voorstellingen met de titel “Vluchten of verdragen”. De vraag is steeds of zij als kunstenaar op zoek moet naar alternatieve manieren van leven, of dat ze zich juist ‘in moet graven’ in onze maatschappij om die te doorgronden. Het voordeel van de twijfel is de eerste voorstelling in deze reeks.

Tekst en Regie Laura van Dolron

Spel Steve Aernouts & Dion Vincken

Nieuwsbrief