Voorstellingen

De Nieuwe Laura

Een ode aan kwetsbaarheid, een ontroerende en grappige viering van mens-zijn

Laura van Dolron omarmt imperfectie met nieuwe stand-up philosophy voorstelling

Ze is er … de nieuwe Laura. De nieuwe Laura breekt met een oude gewoonte, haar perfectionisme.

Laura zoekt op het podium naar het onaffe, naar rafelige randen en gouden invallen. Ze neemt het risico om het fout te doen, omdat zij gelooft dat ons verlangen om het goed te doen er voor zorgt dat depressies en burn-outs zo rijk gezaaid zijn. Zij gelooft dat we elkaar met opgepoetste insta foto’s en #lovemylife het leven onmogelijk maken. De Nieuwe Laura is een ode aan de kwetsbaarheid, een ontroerende en grappige viering van mens-zijn, waardoor je niet kan wachten om er een rommeltje van te maken, in tijden waarin toch alles anders loopt dan je dacht.

Laura omarmt de imperfectie door iedere avond opnieuw met lege handen de vloer op te gaan om iets te maken wat er nog niet is.

Zij vroeg mensen die haar inspireren om verrassingen achter te laten op het podium, spirituele spiekbrieven, een doosje met muziek en voor elke voorstelling een kado, zo is ze solo maar niet alleen. 

Iedere avond een verse voorstelling. Iedere avond een nieuwe Laura.

Foto: Lars van den Brink

Credits:

Tekst en performance: Laura van Dolron en eventuele gasten. Spiekbrieven: Willem de Wolf Soundtrack: Frank van Kasteren en Wilko Sterke  Decor van cadeau’s: Wikke en Marloes Licht: Gé Wegman Techniek: Saskia Koenders

Nieuwsbrief