Ademwerk / Coaching / Partners op het pad

Wij zijn Laura van Dolron en Mark Kulsdom. Wij zijn een liefdespaar, allebei 46 jaar ervaring en 46 jaar bagage. 

Volwassen en vol goeie moed weer opnieuw verliefd.

We leren ongelofelijk veel van ons samen zijn. Over hoe je elkaar inspireert in plaats van irriteert, hoe je van angsten openingen maakt, hoe je van je verwijten vragen maakt en hoe je samen problemen aan kan gaan in plaats van ze tussen je in te laten staan.

We hebben er een theatervoorstelling over gemaakt, genaamd De Uitnodiging en we bieden onze inspiratie nu ook buiten het theater aan.

Graag helpen wij andere geliefdes die meer verbinding willen voelen, of hun verbinding willen vieren en verdiepen. We zijn er ook voor piekerende ouders, ruziënde exen, beste vrienden die closer willen worden en singels die het niet altijd alleen uithouden met zichzelf. We zoeken graag samen met je naar wat er al is, maar wat soms opnieuw ontdekt mag en wil worden.

Laat ons met je meedenken en voelen wat er nodig is om jouw leven zo vol, zo eerlijk, zo rijk mogelijk te leven.

Mail ons als je wilt, we helpen je graag, ook met het formuleren van je hulpvraag.

Over ons.

Laura van Dolron is gediplomeerd ademcoach. Ze geeft individuele adem sessies. Ook bied zij “Geen verhaal” aan, een dag lang ademen en zoeken naar wie je bent voorbij het verhaal dat je jezelf vertelt. Voor theatermakers en andere zoekers.
Neem contact op met lauravandolron@hotmail.com. Ook geeft ze met Mark “vertrouwerijen” voor stellen. En “zelfvertrouwerijen” voor vrijstaande mensen.