Boek Laura voor een live column!

Een tekst op maat, live door Laura geschreven, speciaal voor jou
Een tekst op maat, live door Laura geschreven, speciaal voor jou

Een tekst op maat, live door Laura geschreven, speciaal voor jou

Zittend op het podium tijdens een debat of een andere bijeenkomst zoekt Laura van Dolron naar verbanden, ontregeling, ontroering en kwetsbaarheid. In de directheid van het moment, speciaal voor dat moment en die gelegenheid, schrijft Laura vervolgens een tekst die zij na afloop van het evenement voorleest.

De teksten die Laura schrijft zijn grappig, poëtisch, kwetsbaar en heel onverwacht. Laura heeft oog voor de kleine momenten van hetgeen wat gebeurd is en brengt met theatrale kracht een bijzonder afsluitend moment bij een bijeenkomst.

Laura kan geboekt worden als action writer voor verschillende evenementen. Voor meer informatie stuur je een mail naar thomas@viarudolphi.nl

Reacties op Laura van Dolrons Action Writing
‘Het had een bijzonder effect om het hele programma nog een keer in versnelling mee te maken, maar dan in het hoofd van iemand anders. Het was oprecht en kwetsbaar en daarnaast ook mooi en vol met interessante gedachtes.’ 
 Brainwash Festival

‘Het publiek was dolenthousiast! Laura raakte de juiste snaar en zette de toon voor de rest van de middag, heel knap! Iedereen was ontspannen en ontvankelijk. Ik was geraakt door haar optreden om meerdere redenen.’  Carlien Oudes, ZomerExpo

‘Aan het eind vatte Laura het hele programma op onnavolgbare wijze samen. Geestig, slim en welbespraakt. Niet eerder klonk een applaus zo hard voor wat bij ons ’de column’ heet maar waarmee we Laura te kort doen.’ Marleen Stoltz (programmeur De Nieuwe Liefde)

‘Het was een bijeenkomst over ingewikkeld cijfermateriaal. Laura bracht alles terug in het enige juiste menselijke perspectief en gaf de bijeenkomst lucht en ruimte.’ Walther van den Heuvel (hoofd programmering Theater Rotterdam)

‘Schijnbaar moeiteloos sluit zij aan bij wat besproken werd en besproken moet worden, maar dan in haar eigen vocabulaire, als een buitenstaander die scherp kan voelen en luisteren. Anders dan anderen theatermakers en live columnisten gaat zij niet op zoek naar de gemakkelijke lach, uitvergrotend en spiegelend wat eenvoudig komisch gemaakt kan worden, maar nodigt zij liefdevol, ernstig en vrolijk een andere blik uit. Inspirerend en zeer to-the-point.’ Maureen Sie (bijzonder hoogleraar namens de stichting Socrates, Universitair Hoofddocent Faculteit Wijsbegeerte, Erasmus Universiteit Rotterdam)