Blind Date Revisited

Laura ging in 2021 op Blind Date met vijf bijzondere mensen. ’s Morgens ontmoette ze één van hen waar ze in een dag een tekst over schreef. ’s Avonds speelde ze een voorstelling over deze ontroerende ontmoeting met onder andere haar gyneacoloog, een Ghanese taxichauffeur.

Nu is zij terug in Bellevue voor een tweede Blind Date. Voorbij de eerste verliefdheid, voorbij de eerst kick, op zoek naar verdieping. Waar staan zij en de personen die ze toen ontmoette nu?

Speelperiode

03.06.24 20.15
Blind Date met Lebbis
De Kleine Komedie
Amsterdam

Gedachtes met altijd en nooit erin zijn nooit zo helpend…

Laura schrijft, naast haar heel persoonlijke werk als stand-up philosopher, ook graag kort op de bal, live ter plaatse, op het scherpst van de snede. Live schrijven zorgt ervoor dat haar innerlijke criticus geen kans krijgt en ze nog dichter op de huid van het hier en nu is. Action writer noemt zij zichzelf dan. Eerder bezocht zij een tbs-kliniek, AA-bijeenkomsten, hospices en opvang voor dakloze vluchtelingen waar ze voorstellingen over maakte. Zonder voorbedachte rade, zonder vooroordelen. Ze schrijft odes aan mensen die een stem verdienen op het podium. In haar Blind Date reeks nu zet zij de volgende stap.