Self-fulfilling Prophets

In het kader van haar 15 jarig jubileum als theatermaker, maakte Laura de voorstelling Self-fulfilling prohets. Een ode aan de toneelspeler, die meestal in dienst staat van het concept van de regisseur. Nu draait Laura de rollen om en zet drie acteurs en wat zij te zeggen hebben in het zonnetje.

Laura benadert voor Self-fulfilling prophets drie professionele acteurs met de vraag ‘Wat kunnen wij zeggen op een podium om de wereld te verbeteren?’ De antwoorden die ze krijgt werkt ze in korte tijd om tot drie theaterteksten, samen één toneelstuk. Pas op deze avond krijgen de drie spelers ‘hun’ tekst te zien. Onder live regie van Laura beleven ze samen met het publiek try-out, première en laatste voorstelling in één. Vanuit de vaste overtuiging dat je met taal de wereld mooier kan maken en dat dromen dichterbij komen door ze uit te spreken.

Met Self-fulfilling prophets – een theatrale blind date – heeft Laura een nieuwe manier gevonden om de theaterzaal te vullen met een spannende mix van engagement, kwetsbaarheid en humor. De voorstelling speelde met de volgende cast:
Greg Nottrot, Bart Slegers, Lotte Heijtenis donderdag 23 november 2017, Theater Kikker, Utrecht
Romana Vrede en Raoul Heertje, woensdag 20 december 2017, Frascati, Amsterdam
Theo Maassen en Steve Aernouts, donderdag 18 januari 2018, Theater Rotterdam

Speelperiode

Geen voorstellingen gevonden

Gedachtes met altijd en nooit erin zijn nooit zo helpend…

utj