Voorstellingen

Orde van de Dag – De Idealisten

Oerol 2017

Orde van de Dag – De Idealisten

Greg Nottrot, Laura van Dolron, Wilko Sterke, Frank van Kasteren, Mark Kraan en Marcel Osterop doen iedere avond een oprechte poging om samen met u de wereld beter en mooier te maken. Op zoek naar het medicijn tegen hun eigen cynisme, pragmatisme en slappe smoesjes.

Geïnspireerd door bijzondere futuristen, activisten, optimisten, visionairs, dromers en politici die live komen meedenken, helen we de wereld. Een muzikale denk-exercitie die geen avond hetzelfde is.

In De Idealisten zoeken ze naar het heilige vuur dat ons vooruit brengt. Hoe zetten we het aan, hoe houden we het brandend en hoe zorgen we ervoor dat we anderen aan kunnen steken? Voert de idealist een hoopvolle of hopeloze strijd? Kunnen wij als theatermakers concreet iets bijdragen aan de verbetering van de wereld? Wie zijn de grote idealisten van dit moment? En wat willen zij en hoe gaan ze dat bereiken?

Start verkoop 23 mei 2017, kijk hier voor meer informatie over de voorstelling.
Extra: Ter voorbereiding op deze voorstelling voeren wij een openbaar gesprek met onze speciale daggast. Dagelijks om 13:30 uur in de dome op Heesedyk. Wees welkom!

Credits:
Idealisten: Greg Nottrot, Laura van Dolron, Wilko Sterke, Frank van Kasteren, Marcel Osterop en Mark Kraan
Decor: Morgana Machado Marques

Nieuwsbrief