Voorstellingen

Wat nodig is

Spiritualiteit voor sceptici

Wat nodig is

Spel Laura van Dolron, Steve Aernouts, Oscar van Woensel

Tekst Laura van Dolron

Zonder woede of vijanden, maar zoals altijd zij aan zij met, humor en herkenbaarheid, zoekt Laura van Dolron monter naar wat nodig is. Om dichter bij haar publiek te komen dan ooit knalt zij weer door alle theaterwetten heen. In een positieve, niet-naïeve preek biedt zij spiritualiteit voor sceptici. In gaat Laura heilige huisjes bouwen. Daar zijn sterke mannen voor nodig. Daarom helpen Steve Aernouts en Oscar van Woensel haar. In Sartre zegt sorry stelde zij een diagnose, nu is het tijd voor het medicijn. Een voorstelling over strijkstokken, stilte en sleutelbenen. En dat we misschien al in de hemel zijn, als we het maar zien….

Wat nodig is een tekst voor een, twee, drie of zes miljard mensen. Laura, Steve en Oscar bepalen per avond wie wat zegt. Zo wordt ‘live gemixt’ op de adem en de hartslag van de spelers en hun publiek.

Spel Laura van Dolron, Steve Aernouts, Oscar van Woensel Tekst Laura van Dolron Dramaturgie Maarten Mertens, Celine Buren Spelcoaching Jantien Koenders Decor en kostuums Wikke van Houwelingen, Marloes van der Hoek Lichtontwerp Ge Wegman Techniek Vincent Kok Productie Monique Koppers Communicatie en Marketing Dieke van der Spek

Wat nodig is is een coproductie tussen In goed gezelschap van Laura en het Nationale Toneel en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Publicaties over "Wat nodig is"

Nieuwsbrief